Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (4.00 secunde)
- Oprea, acuzat de vechile tradari si suspectat de a le continua, zice ca UNPR sustine continuarea guvernarii in actuala formula politica.
Si aici se incadreaza nu doar PLR ori PC, ci si UNPR-ul lui Gabriel Oprea, cel bogat in parlamentari, dar sarac in procente. ... E de asteptat, insa, sa se impace, finalmente, nici Oprea nu poate intinde zgarciul prea tare.
Victor Ponta a anuntat, duminica, pe Facebook, ca ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributiile functiei de prim-ministru.
La doi ani de la demararea privatizarii microhidrocentralelor, s-au vindut 28 de astfel de centrale, a declarat ieri directorul Hidroelectrica, Traian Oprea. “Anul trecut am vindut 18, iar anul acesta zece”, spune Oprea.
Potrivit datelor furnizate de directorul ORC Galati, Oprea Raaducan, ponderea activitaatilor cuprinse in documentele de infiintare este detinutaa de comert, fie el cu ridicata sau cu amaanuntul, constructii si servicii. ... Sintem pe un loc fruntas in taraa la acest capitol", ne-a declarat directorul ORC Galati, Oprea Raaducan.
Peste 20 de mii de firme Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Registrului Comertului Galati, Oprea Raducan, la nivelul judetului Galati, sint in functiune 23.743 de agenti economici. ... Oprea Raducan sustine ca, la ora actuala, functioneaza trei societati cu capital de stat, strain, romanesc, privat strain si romanesc.
Ceea ce este diferit de situatia din prezent, in care se poate vinde doar pe baza certificatului de producator", a declarat presedintele Asociatiei Pomicultorilor din Voinesti, Ion Oprea, citat de NewsIn.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
„Acest seminar a avut drept scop direct perfectarea instruirii agentilor economici astfel încât acestia sa aplice corect legile fiscale, dar si unul indirect, si anume de a veni în sprijinul autoritatilor fiscale care la eventualele controale fiscale vor gasi impozitele corect calculate si contribuabilii disciplinati fiscal“, a declarat Irina Oprea, asociata în cadrul grupului de firme Professional Consulting.
„Acest seminar a avut drept scop direct perfectarea instruirii agentilor economici astfel încât acestia sa aplice corect legile fiscale, dar si unul indirect, si anume de a veni în sprijinul autoritatilor fiscale care la eventualele controale fiscale vor gasi impozitele corect calculate si contribuabilii disciplinati fiscal“, a declarat Irina Oprea, asociata în cadrul grupului de firme Professional Consulting.
Cereti cifrele de audienta", a afirmat Cristina Oprea, director de publicitate la Gazeta de Sud. ... Cristina Oprea a amintit si faptul ca 57% din consumatori sunt loiali companiilor implicate social.
Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, la finele lunii iunie, ca formatiunea sa a expus in coalitia de guvernare propunerea privind introducerea impozitului pe averile afisate, el precizand ca progresistii sunt convinsi ca vor fi sprijiniti in adoptarea acesteia.
Printre cei vizati de liderul PSD se numara si ministrul Gabriel Oprea. ... Eu cred ca domnul Oprea ar putea sa dea mult mai mult din averea dansului, nu doar 1%", a declarat Ponta.
Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Desi, sustin surse avizate, aparitia in peisaj a lui Iordanescu are legatura cu alt general de vaza al patriei, Gabriel Oprea, sa traiti!
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
Bogdan Oprea: Este in tara, in arestul Politiei Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, anunta purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ca nu se pot oferi in acest moment informatii suplimentare si mentionand ca presedintele Basescu multumeste institutiilor si ofiterilor implicati in operatiune.
google-analytics.com